Snak med en fagmand

Du kan kontakte os på
5945 0000 eller skrive til tilbud@hnm.dk. Vi holder til i Holbæk men udfører opgaver i hele Roskilde og København.

Trapper

Har du brug for en eller flere nye trapper? Så er du landet det rigtige sted. I vores rådgivning lægger vi vægt på, at holdbare løsninger oftest giver mere mening på den lange bane. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og gør vores bedste for at indfri forventningerne. 

Se vores tidligere projekter for Sortedamskolen og Torpedohallerne længere nede på siden.

Typer af trapper

Der findes mange forskellige typer af trapper med forskellige funktioner og lavet i forskellige materialer. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedste rådgivning både til valg af trappetype og materialer trappen skal konstrueres af. Vi beskæftiger os med følgende typer:

  • Industritrapper

Industritrapper er trapper, som er beregnede til lager, butik, transportcenter og lignende. Denne type trappe laves med specialmål og ud fra specifikke ønsker og behov.

  • Kvartvingstrapper

Kvartvingstrappen er det mest populære valg, idet trappens kvartcirkelformede forløb passer til de fleste boliger. Ved denne type trappe er der massere af designmuligheder. Kvartvingstrappen er det oplagte valg til at forbinde to etager i et hus f.eks. stueetagen med kælderetagen.

  • Ligeløbstrapper

Ligeløbstrappen er en trappe med et lige forløb. Denne type af trappe er den mest enkle og samtidig den trappe, som fylder mindst i rummet. Ligeløbstrappen er derfor et oplagt valg til dig, som ønsker en enkel og smuk trappe, som hverken syner eller fylder for meget i rummet.

  • Spindeltrapper

Spindeltrappen er designet således, at trappen snor sig omkring en centralt placeret pæl, som kaldes en ”spindel”. Spindeltrappen har et flot udseende og bruges både indendørs og udendørs, da trappen ikke fylder meget. En vindeltrappe er bygget efter samme princip som spindeltrappen, blot uden en central spindel at sno sig omkring.

  • Vindeltrapper

Vindeltrapper er ideelle til sommerhuse, parcelhuse og virksomheder.

  • Terrassetrapper 

Terrassetrapper bruges, som navnet indikerer, i forbindelse med terrasser.

Der findes mange forskellige løsninger og designs, som passer til den enkelte terrasse. Hos os er det bærende element i vores trapper stål, men både trin og værn kan udføres i stål, træ, glas, fiberbeton m.m. Der er forskellige kombinationsmuligheder og derfor rig mulighed for at designe en trappe, som matcher byggeriets arkitektur og samtidig egner sig til det specifikke formål.

Over 100 års erfaring med trapper

Holbæk Ny Maskinværksted har eksisteret siden 1919. Vi har derfor over 100 års erfaring med at producere trapper til forskellige formål. Vi leverer trapper til alle slags kunder: små privatkunder såvel som store erhvervskunder. Vores spidskompetence er dog trapper til større byggerier, hvor der kræves omhyggelighed, erfaring og ikke mindst nyttig rådgivning. Af tidligere større byggerier kan nævnes indkøbscentre, boligkomplekser, biblioteker og sportshaller, som vi har designet og leveret trapper til. Længere nede på siden er et udpluk af vores mange referencer. Vores kunder er fra mange forskellige brancher, men fælles for dem er, at de får kompetent vejledning og rådgivning samt slutresultater af bedste kvalitet, som holder i mange år. Vi lægger særligt vægt på at tilbyde ærlig rådgivning og anbefaler altid den bedste løsning uanset, hvad prisen måtte være. En del af vores service er også at følge op på vores projekter og sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det produkt, som vi har designet og leveret til dem.

Få vejledning og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om vores trapper, materialer eller arbejdsproces? Så kontakt os endelig! Du kan enten ringe på telefon: 5945 0000 eller sende en mail til: hnm@hnm.dk. Vi har base i Holbæk, men laver også trapper til kunder i bl.a. Roskilde og København. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med Altanerfacaderenovering og glasværn

Ofte stillede spørgsmål om trapper

Det afhænger selvsagt rigtigt meget af størrelsen på trappen og valg af materialer. Ønsker du at få en specifik pris på en eller flere trapper, er du meget velkommen til at kontakte os. Så rådgiver vi dig til den bedste og mest holdbare løsning på den lange bane.

En trappes grund er et udtryk for den flade du har at gå på, når du går op og ned af en trappe.

Dette er et udtryk for hvor højt du skal løfte benene, når du går op og ned af trappen. Sagt med andre ord er det altså højden på et trin.

Hvis du er i tvivl om hvilken type af trappe du skal vælge, så har vi 100 års erfaring med konstruktion af trapper og hjælper gerne med rådgivning, så du får den rigtige løsning uanset om det er til privat eller erhverv.

Se vores projekter med trapper