Snak med en fagmand

Du kan kontakte os på
5945 0000 eller skrive til tilbud@hnm.dk. Vi holder til i Holbæk men udfører opgaver i hele Roskilde og København.

Altaner

Hos Holbæk Ny Maskinværksted er vi eksperter i at fremstille og montere altaner for professionelle virksomheder. Vi har den faglige og erfaringsmæssige ekspertise til levere smukke altaner, som man får glæde af i mange år fremover.

Se vores tidligere projekter for DR Byen og Det kongelige bibliotek nederst på siden.

Få hjælp til at vælge den rigtige altan

En altan er en investering. En altan er ikke kun en investering i mere lys og luft i boligen og et udendørs opholdssted, men også en økonomisk investering, da din bolig efterfølgende vil stige i værdi. I forbindelse med etableringen af en altan, er der mange forskellige ting at tage højde for. Først og fremmest skal altanen passe til boligens eksisterende arkitektur. Dernæst er valget af materiale samt altantype også vigtige for holdbarheden af altanen. Der findes forskellige former for altaner: franske altaner, spanske altaner og traditionelle altaner. Altaner kan også være lavet af forskellige materialer, heriblandt stål og glas. Med mange års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop dine behov. Vi vejleder dig til det optimale materialevalg, som giver et flot æstetisk udtryk, der er tilpasset din bolig.

Kvalitetssikrede altaner til alle

Vi har bygget altaner til store boligkomplekser, kollegier og private boliger, hvorfor vi kan hjælpe med alle slags opgaver – uanset størrelse og omfang. Om du er privatkunde, arkitekt, erhvervsdrivende eller noget helt fjerde er underordnet. Vi bygger hovedsageligt altaner med gulv af træ eller fiberbeton. Derudover kan man også vælge, om man ønsker stål- eller glasværn samt maling. Dette åbner op for et væld af kombinationsmuligheder, hvorved altanens udtryk kan tilpasses den unikke bygning. Vores arbejde udføres altid professionelt med sans for detaljerne og med sikkerheden i top. Vi bruger udelukkende de bedste materialer for at sikre den bedst mulige kvalitet. De billigste materialer giver nemlig ikke nødvendigvis det flotteste og mest holdbare resultat. Vores mål er ikke at være de billigste, men derimod de bedste.

Vi hjælper med mange forskellige opgaver i forbindelse med byggeprojekter

Foruden altaner tilbyder vi også at hjælpe med andre opgaver i forbindelse med byggeprojekter. Vi tilbyder trapper i beton, træ eller glas, som kan forbinde to niveauer i en bolig. Vi hjælper også med facaderenovering, samt tag og stålkonstruktioner. Facaden på en bygning er det første, man møder og derfor vigtig. Skal du have renovereret dit gamle tag, eller have lagt helt nyt tag, er vi også behjælpelige med det. Hvis du har en terrasse, som du ønsker afskærmet imod vinden, tilbyder vi glasværn til netop dette formål. Med glasværn kommer din terrasse til at være mere i læ, uden at du mister udsigten. Glasværn kan også bruges som sikkerhedsforanstaltning på trapper, tagterrasser og anden sal. Én af de materialer, vi oftest arbejder med, er fiberbeton. Materialet kan anvendes som altangulv, til vægge eller som facadebelægning. Anvendelsesmulighederne er mange. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til i forbindelse med et byggeprojekt, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål om altaner

Det afhænger naturligvis meget af materialevalg, størrelse og andre faktorer. Ønsker du et tilbud på etablering af én eller flere altaner, så tag endelig fat i os, så rådgiver vi dig til en løsning der er holdbar på den lange bane.

Som udgangspunkt ja, for en altan øger typisk værdien af din ejendom med mere end hvad du investerer i den. Ønsker du at høre mere, må du altid ringe til os til en uforpligtende snak om hvordan det kan have indvirkning på din ejendom.

Se vores projekter med altaner