Jubilumslogo 100r st

VÆRN / GLASVÆRN

 

 

Glasværn

Med et glasværn på eksempelvis terrassen kan du skærme imod vinden uden at du mister udsigten. Et glasværn kan også være en fornuftig sikkerhedsforanstaltning på trapper, tagterrasser og anden sal. Vi hos Holbæk Ny Maskinværksted har mange års erfaring med at designe og opsætte glasværn præcis efter kundens ønsker. Vi har desuden ekspertisen til at supplere med forslag til designet eller opbygningen af glasværnet.

Glasværn har mange formål

Glasværn kan tjene mange forskellige formål. Med et glasværn på eksempelvis terrassen kan du skærme imod vinden, uden at du mister udsigten. Ligeledes kan glasværn bruges med samme formål ved altaner. Et glasværn kan også være en fornuftig sikkerhedsforanstaltning på trapper, tagterrasser og anden sal. Hos Holbæk Ny Maskinværksted har vi mange års erfaring med at designe og opsætte glasværn præcis efter kundens ønsker. Vi har desuden ekspertisen til at supplere med forslag til designet eller opbygningen af glasværnet, så du som kunde bliver tilfreds med det endelige resultat.

Fordelene ved glasværn

Der er mange fordele ved at vælge et glasværn. Ved terrasser giver glasværn mere læ og dermed mere varme på de dage, hvor det blæser meget, alt imens udsigten fra terrassen bevares. Derfor betegnes glasværn også som ”det moderne hegn med udsigt”. Sollyset går heller ikke tabt på terrassen, da værnet er lavet af glas, hvorfor sollyset kan trænge igennem. Opsætning af andre former for værn på terrassen vil være på bekostning af sollyset og udsigten. Derfor er glasværn det oplagte valg, hvis du ønsker mere læ på din terrasse og ønsker at forlænge sæsonen for brugen af terrassen, så du også kan bruge din terrasse i efterårs- og vintermånederne, hvor de ofte blæser en del. Som nævnt bruges glasværn også af sikkerhedsmæssige årsager ved altaner, trapper og lignende. Glasværnet kan både monteres langs med trappen samt ved trappens begyndelse. Ved et glasværn øges sikkerheden, og lyset på første sal hæmmes ikke af en anden tung trappekonstruktion. Glasset, som bruges til glasværn, er hærdet, delhærdet og lamineret og derfor i den højeste sikkerhedsklasse. Afhængig af hvor glasset skal anvendes, kan der vælges mellem forskellige glastyper i forskellige priser og med forskellig sikkerhed. Nogle steder vil forholdene kræve tykkere glas og stærkere konstruktioner end andre steder. Uanset om glasværn monteres indendørs eller udendørs er der mange fordele ved at vælge glasværn frem for andre afskærmninger.

Kontakt os for at høre mere om glasværn

Er du blevet nysgerrig omkring muligheden for glasværn på din terrasse eller i dit hjem, så kontakt os endelig på telefon: 5945 0000 eller mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi har base i Holbæk, men leverer og monterer også glasværn i Roskilde og København. Vi kan løse de fleste opgaver og opfylde de fleste kunders ønsker til glasværn – både i forhold til fastgørelse og udseende. Med mange år i branchen har vi opbygget stor ekspertise, hvilket gør os i stand til at yde professionel vejledning og rådgivning til mange forskellige slags kunder. Forarbejdet i forbindelse med glasværn er nemlig vigtigt, da der er flere beslutninger, som skal træffes forud for monteringen af glasværn. I samarbejde med os skal du som kunde bl.a. beslutte, hvilken glastype og beslag, du ønsker til lige præcis din trappe eller terrasse. Vi sørger for, at det den valgte glastype og det valgte beslag passer ind i bygningens eller boligens øvrige interiør og arkitektur. Tilmed er vores glasværn altid designet og produceret i den bedste kvalitet, hvorfor du som kunde er sikret et sikkert glasværn, som holder i mange år fremover.

 

 
 
 
Roed-pil Beton Trappeværn Roed-pil Boligforeningen Østerstræde
Roed-pil Essex Park Roed-pil Det Kongelige bibliotek
Roed-pil Sølyst Roed-pil Nordlyset
Roed-pil Nykredit Roed-pil Østre Skole
Roed-pil Frederikskaj
Roed-pil  Holbæk Central Sygehus
Roed-pil Sortedamskolen Roed-pil  Kajerød Vænge
Roed-pil US-Embassy Roed-pil  Royal Arena
Roed-pil Trappe/værn med indespændt glas Roed-pil  KU Sund Tåstrup Campus
Roed-pil Køge Kyst  Roed pil  Bygmesterskolen Holbæk
Roed pil Møbelfabrikken Søborg  Roed pil  Lillevang
   
          
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top