Jubilumslogo 100r st

ALTANER

 


Hos Holbæk Ny Maskinværksted er vi eksperter i at fremstille og montere altaner for professionelle virksomheder. Vi har den faglige og erfaringsmæssige ekspertise til levere smukke altaner, som man får glæde af i mange år fremover.

Få hjælp til at vælge den rigtige altan 

En altan er en investering. En altan er ikke kun en investering i mere lys og luft i boligen og et udendørs opholdssted, men også en økonomisk investering, da din bolig efterfølgende vil stige i værdi. I forbindelse med etableringen af en altan, er der mange forskellige ting at tage højde for.  Først og fremmest skal altanen passe til boligens eksisterende arkitektur. Dernæst er valget af materiale samt altantype også vigtig. Der findes forskellige former for altaner: franske altaner, spanske altaner og traditionelle altaner. Altaner kan også være lavet af forskellige materialer, heriblandt stål og glas. Med mange års erfaring er vi i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop din bolig og dine behov. Vi vejleder dig til det optimale materialevalg, som giver et flot æstetisk udtryk, der er tilpasset din bolig.

Kvalitetssikrede altaner til alle

Vi har bygget altaner til store boligkomplekser, kollegier og private boliger, hvorfor vi kan hjælpe med alle slags opgaver – uanset størrelse og omfang. Om du er privatkunde, arkitekt, erhvervsdrivende eller noget helt fjerde er underordnet. Vi bygger hovedsageligt altaner med gulv af træ eller fiberbeton. Derudover kan man også vælge, om man ønsker stål- eller glasværn samt maling. Dette åbner op for et væld af kombinationsmuligheder, hvorved altanens udtryk kan tilpasses den unikke bygning. Vores arbejde udføres altid professionelt med sans for detaljerne og med sikkerheden i top. Vi bruger udelukkende de bedste materialer for at sikre den bedst mulige kvalitet. De billigste materialer giver nemlig ikke nødvendigvis det flotteste og mest holdbare resultat. Vores mål er ikke at være de billigste, men derimod de bedste.

Vi hjælper med mange forskellige opgaver i forbindelse med byggeprojekter

Foruden altaner tilbyder vi også at hjælpe med andre opgaver i forbindelse med byggeprojekter. Vi tilbyder trapper i beton, træ eller glas, som kan forbinde to niveauer i en bolig. Vi hjælper også med facaderenovering, samt tag og stålkonstruktioner. Facaden på en bygning er det første, man møder og derfor vigtig. Skal du have renovereret dit gamle tag, eller have lagt helt nyt tag, er vi også behjælpelige med det. Hvis du har en terrasse, som du ønsker afskærmet imod vinden, tilbyder vi glasværn til netop dette formål. Med glasværn kommer din terrasse til at være mere i læ, uden at du mister udsigten. Glasværn kan også bruges som sikkerhedsforanstaltning på trapper, tagterrasser og anden sal. Én af de materialer, vi oftest arbejder med, er fiberbeton. Materialet kan anvendes som altangulv, til vægge eller som facadebelægning. Anvendelsesmulighederne er mange. Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til i forbindelse med et byggeprojekt, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at høre mere om vores altaner, materialer eller arbejdsproces? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan enten ringe på telefon: 5945 0000 eller sende en mail til:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi har base i Holbæk, men laver også altaner i områderne i og omkring København og Roskilde. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig til at finde den bedste løsning og giver gerne et uforpligtende tilbud.

 

 
 
 
Roed-pil Vølunden etape 1 og 2 Roed-pil Rolighedsvej
Roed-pil Nordlyset Roed-pil Frederikskaj
Roed-pil Erik Menvedsvej Roed-pil Brunevang 1
Roed-pil  Køge Kyst Roed-pil  Høyrups Allé
Roed-pil Tuborg Syd Roed-pil Sølyst
Roed-pil Kajerød Vænge Roed-pil  Grønttorvet altaner
Roed-pil Godsbanegade Roed-pil  Sjællandshuse
Roed-pil Schneesklothsgården Roed pil  Essex Park
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top