Jubilumslogo 100r st

ALTANER

 


Hos Holbæk Ny Maskinværksted er vi eksperter i at fremstille og montere altaner for professionelle virksomheder. Vi har den faglige og erfaringsmæssige ekspertise til levere smukke altaner, som man får glæde af i mange år fremover.

Én problemløser til mange opgaver

Vi hos Holbæk Ny Maskinværksted har kompetencerne på alle de påkrævede områder til at designe og bygge altaner, som passer ind i den eksisterende arkitektur. Virksomheden blev grundlagt i 1919, og vi har dermed opbygget et stort kendskab til de optimale materialevalg i samspil med et æstetisk udtryk. Vi certifikatsvejser desuden mange af konstruktionerne.

Smukke altaner

Vi bygger hovedsageligt altaner med gulv af træ eller fiberbeton. Derudover kan man også vælge, om man ønsker stål- eller glasværn samt maling. Dette åbner op for et væld af kombinationsmuligheder, hvorved man kan tilpasse udtrykket til den unikke bygning. Vi udfører altid vores arbejde professionelt og med sans for detaljerne. Vi har blandt andet bygget altaner til store boligkomplekser og kollegier, og vi har derfor erfaring med krævende opgaver. Dog fremstiller vi altaner i mange størrelser og til forskellige behov, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi arbejder ikke med virksomheder – vi samarbejder

Vores førsteprioritet er, at vores kunder bliver fuldt ud tilfredse med vores service. Derfor bistår vi altid med relevant rådgivning om materialer og design, så vi i fællesskab med kunden kan finde frem til den optimale løsning. Vi bestræber os ikke på at være de billigste i branchen, men vi får altid at vide, at vores altaner er flotte at se på og er holdbare. Kvalitet er bestemt et nøgleord for os.

Sådan kontakter du os

Har du lyst til at få mere information om vores altaner, materialer eller arbejdsproces? Så ring gerne til os på 5945 0000 eller skriv til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi har base i Holbæk og laver også altaner i områderne i og omkring København og Roskilde. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 
 
 
Roed-pil Frederikskaj Roed-pil Essex Park
Roed-pil Nordlyset Roed-pil Borups Plads
Roed-pil Erik Menvedsvej Roed-pil Brunevang 1
Roed-pil Tietgenkollegiet Roed-pil  Høyrups Allé
Roed-pil Tuborg Syd Roed-pil Sølyst
Roed-pil Kajerød Vænge Roed-pil  Grønttorvet altaner
Roed-pil Godsbanegade Roed-pil  Sjællandshuse
Roed-pil Schneesklothsgården Roed-pil  Køge Kyst
Roed pil  Vølunden etape 1    
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Danske Bank
Reg. Nr. 4343
Konto nr. 3208332783
mobilepay-kopi

www.hnm.dk

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top