Jubilumslogo 100r st

FACADE

 

 

Hvis en bygning var et menneske, så er facaden uden tvivl ansigtet. Facadens er førstehåndsudtrykket som bidrager til, hvad man forventer gemmer sig bag dørene. Som virksomhed eller bygherre er en flot facade med til at gøre bygningen mere attraktiv og indbydende. Hos Holbæk Ny Maskinværksted har vi mangeårig erfaring med at levere facader til større virksomheder, det offentlige og boligkomplekser. Vores historie går helt tilbage år 1919, og vi har gennem årene fået en god portion erfaring og knowhow.

En alsidig samarbejdspartner

Med os ved roret til dit næste facadeprojekt er du sikret en kompetent og gennemplanlagt eksekvering. Vores medarbejdere er dygtige til deres håndværk, og de har prøvet mange variationer af stål- og smedearbejde i forbindelse med facader. Hos os vægter vi kvalitet over kvantitet, og vi ønsker altid at levere det mest holdbare resultat. Vores store viden om facader anvender vi til at hjælpe vores kunder med at realisere deres visioner i praksis.

Altid med kunden for øje

Hos Holbæk Ny Maskinværksted er vi bevidste om vores ansvar som samarbejdspartner. Derfor lægger vi stor vægt på en udbytterig dialog med vores kunder om, hvilke ønsker og præferencer de har til facaden. Hermed sikrer vi, at der forventningsafstemmes inden projektet tager fart. Vi sørger nemlig altid for, at kunderne bliver både forstået og hørt.

Ring til os i dag

Vi kan kontaktes på 59 45 00 00, hvis du ønsker at snakke med en kompetent medarbejder om mulighederne for en facade. Du kan også skrive en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Fra vores hovedsæde i Holbæk kan vi levere facader i både Roskilde og København.

 

 
 
 
Roed-pil Kopenhagen FUR Roed-pil Nikolineparken
Roed-pil Essex Park Roed-pil Torpedohallerne
Roed-pil Nordlyset Roed-pil Holbæk Centralsygehus
Roed-pil Skelbækgade Roed-pil Sjællandsgade
Roed-pil Henning Larsen Archtects Roed-pil Flintemarken
Roed-pil Kajerød Vænge Roed-pil   Sopu Campus
Roed-pil Nordea Datacenter Roed-pil  Elverdal
Roed-pil Brøndbyvester Vandværk    
          
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top