Jubilumslogo 100r st

TRAPPER

 

 

Hvis du har brug for at forbinde to forskellige niveauer med en trappe, så kan vi hos Holbæk Ny Maskinværksted hjælpe dig. I vores rådgivning lægger vi vægt på, at holdbare løsninger i mange tilfælde kan give mere mening på den lange bane end den billigste løsning. Vi tager dog altid udgangspunkt i kundens ønsker og gør vores bedste for at indfri forventningerne.

Trapper til forskellige behov

Trapper bruges til at forbinde to niveauer i en bygning. Men der findes et hav af forskellige trapper med forskellige funktioner og lavet i forskellige materialer.

Der findes bl.a. industritrapper, kvartvingstrapper, ligeløbstrapper, spindeltrapper, vindeltrapper og terrassetrapper. Industritrapper er trapper, som er beregnede til lager, butik, transportcenter og lignende. Denne type trappe laves med specialmål og ud fra specifikke ønsker og behov. Kvartvingstrappen er det mest populære valg, idet trappens kvartcirkelformede forløb passer til de fleste boliger. Ved denne type trappe er der massere af designmuligheder. Kvartvingstrappen er det oplagte valg til at forbinde to etager i et hus f.eks. stueetagen med kælderetagen. Ligeløbstrappen er en trappe med et lige forløb. Denne type af trappe er den mest enkle og samtidig den trappe, som fylder mindst i rummet. Ligeløbstrappen er derfor et oplagt valg til dig, som ønsker en enkel og smuk trappe, som hverken syner eller fylder for meget i rummet. Loftstrapper bruges, som navnet også antyder, til at forbinde en etage med loftet. Loftstrapper er særligt fremstillet til netop dette formål og tilpasses rummets øvrige design. Spindeltrappen er designet således, at trappen snor sig omkring en centralt placeret pæl, som kaldes en ”spindel”. Spindeltrappen har et flot udseende og bruges både indendørs og udendørs, da trappen ikke fylder meget. En vindeltrappe er bygget efter samme princip som spindeltrappen, blot uden en central spindel at sno sig omkring. Vindeltrapper er ideelle til sommerhuse, parcelhuse og virksomheder. Terrassetrapper bruges, som navnet indikerer, i forbindelse med terrasser.

Der findes mange forskellige løsninger og designs, som passer til den enkelte terrasse. Hos os er det bærende element i vores trapper stål, men både trin og værn kan udføres i stål, træ, glas, fiberbeton m.m. Der er forskellige kombinationsmuligheder og derfor rig mulighed for at designe en trappe, som matcher byggeriets arkitektur og samtidig egner sig til det specifikke formål.

Mange års erfaring med trapper

Holbæk Ny Maskinværksted har eksisteret siden 1919. Vi har derfor over 100 års erfaring med at producere trapper til forskellige formål. Vi leverer trapper til alle slags kunder: små privatkunder såvel som store erhvervskunder. Vores spidskompetence er dog trapper til større byggerier, hvor der kræves omhyggelighed, erfaring og ikke mindst nyttig rådgivning. Af tidligere større byggerier kan nævnes indkøbscentre, boligkomplekser, biblioteker og sportshaller, som vi har designet og leveret trapper til. Længere nede på siden er et udpluk af vores mange referencer. Vores kunder er fra mange forskellige brancher, men fælles for dem er, at de får kompetent vejledning og rådgivning samt slutresultater af bedste kvalitet, som holder i mange år. Vi lægger særligt vægt på at tilbyde ærlig rådgivning og anbefaler altid den bedste løsning uanset, hvad prisen måtte være. En del af vores service er også at følge op på vores projekter og sikre, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det produkt, som vi har designet og leveret til dem.

Få vejledning og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om vores trapper, materialer eller arbejdsproces? Så kontakt os endelig! Du kan enten ringe på telefon: 5945 0000 eller sende en mail til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi har base i Holbæk, men laver også trapper til kunder i bl.a. Roskilde og København. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi kan også hjælpe dig med Altaner, facaderenovering og glasværn

 

 
          
 
Roed-pil Galleri K Roed-pil CPH Airport Trapper E20-E24 samt E27 og E30
Roed-pil Sølyst Roed-pil Gemini Recidence (Frøsiloer)
Roed-pil Henning Larsen Architects Roed-pil Det Kongelige Bibliotek
Roed-pil Multimotion i Holbæk Roed-pil

Korsager Skole

Roed-pil Nykredit Roed-pil CPH Pier Extensions
Roed-pil Pilevænget Roed-pil Høyrups Allé
Roed-pil Kajerød Vænge Roed-pil  Brønshøj Sportshal
Roed-pil Trappe/værn med indspændt glas Roed-pil   Æbledraget
Roed-pil KU Sund Tåstrup Campus Roed-pil  Gentofte skole
Roed pil Bygmesterskolen Holbæk Roed pil  CBS Amagerstrandvej
Roed pil Møbelfabrikken Søborg Roed pil  Lillevang
   
          
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top