Jubilumslogo 100r st

FIBERBETON

 

 

Hos Holbæk Ny Maskinværksted arbejder vi med materialet fiberbeton. Det er et særdeles hårdført og langtidsholdbart materiale, som oftest anvendes som gulv i altaner eller til vægge. Fiberbeton består af plader, som egenskabsmæssigt er let og glasfiber-agtigt.

Fiberbeton som altangulv – en god investering

Fiberbetons grå farve kan være en smuk, neddæmpet kontrast til en altan med træværn. Derudover har fiberbeton den fordel, at den kan afvande regnvand. Dette betyder, at regnvandet automatisk ledes hen til et afløb. I en altan med trægulv skal man nemlig have monteret et separat betongulv under trægulvet, som kan opsamle og aflede regnvandet. Med fiberbeton som altangulv slipper man altså stort set for vedligeholdelse. Det kan være en holdbar løsning og en god investering på længere sigt, hvis man ønsker mindst mulig vedligeholdelse.

Mange anvendelsesmuligheder

Fiberbeton kan med fordel også anvendes som facadebelægning. Vi har blandt andet udført en facade i fiberbeton til Royal Arena, som du kan se under vores referencer. Med en fiberbeton-facade kan man give bygningen et strømlinet og moderne look. På Royal Arena består facaden også af træ og glas, som tilsammen skaber et spændende og dynamisk udtryk.

Vigtigheden af en korrekt vejledning

Hos Holbæk Ny Maskinværksted vil vi hellere end gerne informere om, i hvilke henseender fiberbeton kan være en praktisk, holdbar og ikke mindst pæn løsning. Vores kendskab til materialet og dets begrænsninger og muligheder gør os i stand til at give dig en realistisk rådgivning. Vi står inde for kvalitetsarbejde og ikke mindst til ansvar for, at vores kunder bliver tilfredse med vores service og produkt.

Snak med en fagmand

Du kan kontakte os på 5945 0000 eller skrive til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi holder til i Holbæk men udfører opgaver i hele Roskilde og København.

 

 
 
 
Roed-pil Sjællandshusene Roed-pil Grønttorvet
Roed-pil Søllerødgade Roed-pil Royal Arena
   
          
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top