Snak med en fagmand

Du kan kontakte os på
5945 0000 eller skrive til tilbud@hnm.dk. Vi holder til i Holbæk men udfører opgaver i hele Roskilde og København.

Services

Vi tror på, at den måde at arbejde på giver flest tilfredse kunder på den lange bane. Og den gør også, at vi vinder entrepriser på prestigefyldte projekter, herunder Royal Arena, Operaen på Holmen, Københavns Lufthavn, DR Byen og Det Kongelige Bibliotek.

Vi er bedst, når vi er med fra start

Holbæk Ny Maskinværksted er det stærke led i byggekæden, og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo større værdi kan vi skabe. Vi har både erfaringen og de tekniske faciliteter til at udføre en omhyggelig og præcis projektering, eksempelvis statisk projekteringsrapport, land- og detailopmåling.

Vi tegner og projekterer i avancerede 3D-programmer, så alt i og omkring byggefasen kan visualiseres, og udfordringer kan løses, før de bliver til problemer. Dermed kan vi også være med til at optimere bygningens eller konstruktionens brugervenlighed, når vi er med fra første tegning eller idé.

Produktion

Hos Holbæk Ny Maskinværksted har vi mange muligheder under eget tag, hvor vi certifikatsvejser mange af konstruktionerne. Det er ikke vores mål at være de billigste i branchen – til gengæld får vi altid at vide, at det vi leverer, er flot at se på og holder i mange, mange år.

Vi tror på, at den måde at arbejde på giver flest tilfredse kunder på den lange bane. Og den gør også, at vi vinder entrepriser på prestigefyldte projekter, herunder Operaen på Holmen, Københavns Lufthavn, DR Byen og Det Kongelige Bibliotek.

Montage

Mange års erfaring har gjort, at Holbæk Ny Maskinværksted er dygtige og effektive i montageforløbet. Montagen udføres altid i overensstemmelse med den indledende projekteringsfase og under stor hensyntagen til projektets øvrige involverede.

I montageprocessen er vores medarbejdere også en stor ressource – de er servicemindede, vidende og løsningsorienterede, hvis der skulle opstå udfordringer. Vores involvering i mange forskellige byggeprojekter med forskellige design- og byggestile gør, at vi altid sørger for, at stålet aldrig er i vejen – tværtimod er stålet det bærende element.