Jubilumslogo 100r st

TONSTUNGE KONSTRUKTIONER KOMBINERET MED SMUKKE DETALJER

 

 

Holbæk Ny Maskinværksted er en stærk samarbejdspartner med kernekompetencer inden for vores to kerneområder – stålkonstruktioner og smedjearbejder.

- Vi er eksperter, når det gælder bygningens bærende element: Stålkonstruktioner kan naturligvis skjules i eksempelvis vægge og facader, men stål kan også indgå som synligt og æstetisk designelement i byggeriet

- Vi udfører smedearbejde, eksempelvis trapper, altaner, gelændere, værn og glasfacader

- Vi leverer færdige løsninger, færdigmonteret og med smukke detaljer, eksempelvis kvalitetstræ eller andre materialer.

Vores cirka 50 medarbejderes kompetencer spænder altså meget bredt. De mestrer alt fra konstruktion af meget store stålelementer til sans for de mindre detaljer, som flotte svejsninger og et perfekt samspil mellem forskellige materialer. Vi gør meget for at skabe et godt arbejdsklima med frihed under stort ansvar og en positiv stemning. Kunder og samarbejdspartnere vil opleve, at vi gør meget for sikkerhed på arbejdspladsen, og at vi altid kan give et klart svar på byggepladsen. 

   

 

 
 
Staal-4  

VI ER BEDST, NÅR VI ER MED FRA START

Holbæk Ny Maskinværksted er det stærke led i byggekæden, og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo større værdi kan vi skabe. Vi har både erfaringen og de tekniske faciliteter til at udføre en omhyggelig og præcis projektering, eksempelvis statisk projekteringsrapport, land- og detailopmåling.

Vi tegner og projekterer i avancerede 3D-programmer, så alt i og omkring byggefasen kan visualiseres, og udfordringer kan løses, før de bliver til problemer. Dermed kan vi også være med til at optimere bygningens eller konstruktionens brugervenlighed, når vi er med fra første tegning eller idé.

 
 
Produktion-DAD8312  

PRODUKTION

Hos Holbæk Ny Maskinværksted har vi mange muligheder under eget tag, hvor vi certifikatsvejser mange af konstruktionerne. Det er ikke vores mål at være de billigste i branchen – til gengæld får vi altid at vide, at det vi leverer, er flot at se på og holder i mange, mange år.

Vi tror på, at den måde at arbejde på giver flest tilfredse kunder på den lange bane. Og den gør også, at vi vinder entrepriser på prestigefyldte projekter, herunder Operaen på Holmen, Københavns Lufthavn, DR Byen og Det Kongelige Bibliotek.
 
 
Lundemarken-2  

MONTAGE

Mange års erfaring har gjort, at Holbæk Ny Maskinværksted er dygtige og effektive i montageforløbet. Montagen udføres altid i overensstemmelse med den indledende projekteringsfase og under stor hensyntagen til projektets øvrige involverede.

I montageprocessen er vores medarbejdere også en stor ressource – de er servicemindede, vidende og løsningsorienterede, hvis der skulle opstå udfordringer. Vores involvering i mange forskellige byggeprojekter med forskellige design- og byggestile gør, at vi altid sørger for, at stålet aldrig er i vejen – tværtimod er stålet det bærende element. 

 
HNM er CE mærket, certificeret DS/EN 1090-1
og DS/EN ISO 3834-2
  Holbæk Ny Maskinværksted,
Tværvej 4, 4300 Holbæk.
Telefon:+45 5945 0000
E-mail:hnm@hnm.dk
  Åbningstider
Man- til torsdag
kl. 7.00 - 16.00
Fredag
kl. 7.00 - 14.00
 

CVR nr. 18595370
A/S Reg. : 222.027
Bank: Spks.Sjælland
Reg. Nr. 5292
Konto nr. 0000348860
mobilepay-kopi

Brochure-30   facebook-25  
 

Vi støtter:

Rockbaek logo top

Go to top